18 de juliol del 2007

COHERENTS AMB ELS NOSTRES PRINCIPIS, FIDELS ALS NOSTRES VOTANTS


- Tots el partits són iguals, diuen una cosa i en fan un altre

- Tots els partits polítics el que volen és el poder al preu que sigui

Frases quotidianes en les converses de la ciutadania. No els manca la raó, doncs l’espectacle kafkià de l’acord dels quatre partits polítics CiU, ERC, PP, i PDB, per arribar a la poltrona de l’Ajuntament de Blanes passant-se pel forro programes, principis i coherència, no fa més que confirmar i atorgar la veritat a les dues frases popularment esteses.

Malgrat uns deien que volien netejar l’ajuntament de polítics paràsits, ara ja hi son dintre cobrant i preparant endolls. També tenim el polític que es ven al millor postor. Altres s’embutxaquen la política i la dignitat personal. També cal fer el cor fort i associar-se amb persones que has denunciat... per assolir el poder tot si val!

Conjuntament amb el PSC, nosaltres ICV-EUiA només ens mancava un vot per aconseguir majoria. Varem perdre el govern per ser coherents, per ser fidels a votants i principis. No ens penedim del que hem fet, no tot si val en política, l’ètica i la coherència són valors fonamentals.

Quatre anys difícils tenim pel davant, el puzle/govern de Blanes farà mans i mànigues per fer més soroll que feina. Des d’EUiA farem el que sabem fer: governar pel poble, per la classes populars quan toca i quan hem d’estar a l’oposició serem exigents amb el govern; fiscalitzarem la seva feina des d’una oposició constructiva i positiva per Blanes... no tots el polítics som iguals!