10 de gener del 2008

SOUS, SOUS I SOUS!

Passat l’estiu, la política municipal continua bullint. Els nostres polítics realment no han estat parats.Tots nosaltres, pensant que en el començament del curs tindríem els llibres escolars gratuïts, ens hem tornat a trobar la primera promesa electoral incompleta, però això si, s’han apujat els sous.
Ara, quan comença el període on les entitats esportives comencen la temporada, ens trobem que els pares i mares dels nois i noies federats en algun esport, hauran de pagar les revisions medico-esportives dels seus fills i filles, perquè l’Ajuntament ha retirat la seva forma de subvenció a les entitats esportives, que des de feia anys i per acord de tot el consistori (en aquells moments governava CiU i ERC) va ser instaurat, com una manera de tenir cura de la salut des nostres fills. Es clar, és millor destinar els diners a omplir les butxaques dels polítics, o dels seus càrrecs de confiança o d’algun esportista d’elit, que garantir que els nostres fills puguin fer esport amb totes les garanties, l’anomenat esport de base.
Quan van haver les pujades de sous, i la nominació dels càrrecs de confiança, el nostre alcalde declarava que el sou que cobraria no arribava al sou que cobrava com a director gerent de l’Hospital Asil de Blanes. Tenint en compte que el conveni de geriatria és un dels més baixos d’Espanya, te la barra de dir que el sou de quasi 73.000 € anuals, no arriba al sou de gerent. Em poso en la pell dels treballadors i treballadores de l’Hospital Asil, que no fa gaire reivindicaven millores laborals i salarials, com es deurien sentir de menyspreats. I com s’han de sentir tots aquells que mes a mes paguen la factura per l’ingrés d’algun dels nostres majors, saber que un percentatge, i gran del que paguen, es per cobrir aquest sou.
Ja sabem que els sous dels alts directius són molt elevats, però quan estem parlant de serveis a la comunitat, no creieu que és abusiu? I més quan els salaris dels treballadors són miserables.Queda clar que els nostres polítics actuals prefereixen aparentar que preocupar-se realment per les persones. I l’únic que prioritzen és la seva butxaca i la seva imatge.
Anirem veient al nostre poble com hi ha coses que es deixen de fer, perquè cada mes cal pagar aquests sous, tant els dels polítics electes, com els dels càrrecs de confiança que han col·locat...
Com deien els del PROA! La mamella és massa sucosa, i ara són ells els que estan aferrats. Votants del PROA no us sentiu enganyats? Vosaltres que pensàveu que votàveu per millores a la ciutadania de Blanes, i que teniu tot el dret de pensar-ho.
Perquè ara, a més a més, us tocarà fer recollida selectiva. Us tocarà ser solidaris amb el planeta.
Sabíem que eren de la dreta més rància (prioritzar l’individu per sobre la col·lectivitat), encara que ells ho volguessin dissimular, però cada vegada ho estan deixant més pales. Tan els del PROA com CiU... on anirem a parar!

Amparo